De drijvende kracht achter Brouwers Truck en Trailer Service

Mijn naam is Jarno Brouwers, de drijvende kracht achter Brouwers Truck en Trailer Service. Sinds 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen als monteur voor bedrijfswagens en als APK keurmeester. Nu heb ik jarenlange praktijkervaring opgedaan met reparatie en onderhoud aan trucks en trailers voor bedrijven. Ik zit onderhand al ruim 15 jaar in het vak en doe mijn werk nog alle dagen met veel passie..

Onderscheiden van dealer in kwaliteit

Dealers hanteren hun eigen prijzen en werkmethoden. Brouwers Truck en Trailer Service is hierin een stuk flexibeler! Waarom? Omdat wij de onderdelen overal kunnen inkopen en de werkzaamheden voor uw bedrijf daardoor voordeliger kunnen aanbieden. Door onze ervaring in de loop der jaren opgebouwd, zijn wij minder lang met onderhoud bezig. U bent hierdoor sneller op weg en bespaart aanzienlijk in de kosten..

Heldere communicatie is de basis voor een goede relatie

Communicatie is erg belangrijk. Uw truck is belangrijk voor uw werk en wordt door ons met respect behandeld. Wij adviseren u over alle mogelijkheden. Reparatie en onderhoud wordt vooraf uitgebreid met u besproken. Wij voelen goed aan wat u verwacht, zowel in kwaliteit als de uitvoering van het onderhoud.